Wedstrijdverslagen

Uitslagen za 9 en zo 10 maart

Heren 1 moest in Heerlen in de laatste set nog bijna een puntje achterlaten in Heerlen. Gelukkig gebeurde dat net niet (23-25) en ging de volle buit mee naar Roermond.

Zij bezetten met drie andere ploegen momenteel de 4e plaats in de Promotie-klasse. Een tweede plek gaat moeilijk worden.

Heren 2 moest een dubbel programma afwerken

Maandag werd met 2-3 van Stravoc verloren (laatste set (1-15) Zaterdag waren de mannen uit Reuver in Reuver met 3-2 te sterk.Nu was de laatste set WEL spannend (19-17) in de laatste set.

Heren 3 kon tegen Fyrfad alleen in de derde en vierde set einige tegenstand bieden.

Heren 4 wist in Heerlen de volle buit mee naar huis te nemen.

Dames 1 en 2 moesten samen de reis naar Budel maken. Een dorp dat veel kleiner is dan Roermond maar waar volleybal heel populair is.

Dames 1 tegen Ledub 4 (1-3 winst) en Dames 2 tegen Ledub 5 (2-3 winst) konden beiden hun positie op de ranglijst (middenmoot) handhaven.

Dames 3 moest samen met Meisjes A alleen thuis spelen.

Dames 3 verloor met 1-3 van VC landgraaf en voor de Meisjes A viel er tegen koploper Detac uit Zeeland geen eer te behalen. Alhoewel ze in 3 van de vier sets boven de 20 punten-grens wisten te komen !

Meisjes C1 verloren in Ell van Bach SV met 3-1

Meisjes C2 wonnen knap van Ledub.Na de eerste verloren set ging het steeds beter met een mooie 3-1 overwinning als resultaat.

De Jongens C zijn op weg naar een kampioenschap.

Dit weekend werd VC Velden zonder problemen aan de zegekar gebonden.

Het is niet de vraag of maar wanneer het kampioenschap gevierd kan worden.