N5.1 wedstrijdverslag 04-11-18

Het was heel leuk om de dames te coachen, maar ik hoefde vandaag weinig te doen. Het team coachte zichzelf, het was mooi om te zien hoe ze elkaar steunde. Het enthousiasme spatte ervan af en ook vanuit de tribune waren de 3 VC Hero supporters uitbundig aan het toejuichen. Dit alles heeft  geleid tot een geweldige dubbele winst. Pas op het allerlaatste was er een klein moment van concentratie verlies, maar ook hier kwamen ze snel bovenop.  De eerste wedstrijd waren de sets ruimer gewonnen,  maar door de  overweldiging ben ik de exacte  cijfers vergeten😅, maar die zullen binnenkort wel op de app verschijnen. De tweede wedstrijd werd het nog even spannend, maar dat kwam ook doordat de tegenpartij beter ging serveren en de ballen net binnen de lijnen vielen en bij ons de service een aantal keer uitging.  1 uitbal van de tegenpartij werd goed gerekend, maar hiervoor heeft de scheidsrechter zich naderhand nog netjes voor verontschuldigd. Desondanks hebben ze ook deze laatste set gewonnen….🏆Belofte maakt schuld, maar ik trakteer ze graag, want ze hebben het echt super verdiend!