N5.1 wedstrijd 11-11-18

En alweer de volgende wedstrijddag voor de N5.1 Het was vroeg dag vandaag en we moesten naar Weert. Het beloofde een spannende dag te worden omdat er een aantal topwedstrijden op het programma stonden. VC Hero N5.1 staat al een tijdje in de top 5  en vandaag moesten we tegen 2 teams die ook hoog stonden.

Het werd een echte strijd vanaf het begin. Weert was in het begin echt sterker en onze dames niet helemaal wakker, zullen we maar zeggen. Een afstraffing dreigde, maar wij herpakten ons, gingen vechten, yellen en voor elk punt werd gestreden. En hoewel we in beide sets net te kort kwamen (23-28 & 29-32) werd er supergoed gevolleyd!! Veel punten door 3x spelen en zelfs n smash kwamen er voorbij.

De tweede wedstrijd was tegen Echt, een ploeg die lange tijd op de eerste positie had gestaan. De vorige keer leden we daar een dikke nederlaag tegen. Vandaag echter was het andere koek. Er werd geconcentreerd en actief gevolleyd, goed opgelet en met een grote focus gepasst! De eerste set was superspannend, want ook Echt wilde natuurlijk niet verliezen. Toch konden zij niet tippen aan de kwaliteiten van onze meiden die de set dan ook vakkundig met 31-28 naar zich toe trokken!!

In de tweede set was de pijp echter een beetje leeg. Na 3 sets achter elkaar op volle sterkte gespeeld te hebben, merkte je dat het energiepeil lager werd. Daar kwam nog eens bij dat 1 speelster uitgeschakeld werd, doordat ze zich niet lekker voelde. Echt maakte hier dankbaar gebruik van en na een opleving van ons halverwege de set, was het op. Echt liep uit en pakte de set met 23-32.

Al met al maar 2 punten vandaag, maar een geweldige prestatie neergezet door supergoed te volleyen!!

Wederom een trotse coach en trots publiek, die ook scheutig waren met de complimenten.

VC HERO IS DE BAAS