Volleybal Promotie

VC HERO organiseert Volleybal-clinics met afsluitend CMV- (circulatie mini volleybal) scholentoernooi op 16 mei 2018 voor groep 3 en 4 van het Basisonderwijs en de BSO

VC HERO organiseert voor en na de Mei-vakantie weer zijn jaarlijkse volleybal-promotie-activiteit. De groepen 3 en 4 van de basisschool krijgen in die periode tijdens de gymles in 2 lessen de beginselen van dit circulatie-mini-volleybal bijgebracht.

Als afsluiting van deze clinics vindt in Sporthal Herteheym, (Putkamp 6a HERTEN) op woensdag 16 mei a.s. Om 15.00 uur een toernooi plaats, waar teams van de diverse scholen en BSO’s (buiten-schoolse-opvanginstellingen) uit Roermond het tegen elkaar opnemen.

De clinics vinden plaats tijdens de gymlessen op de de diverse scholen.

Volleybaltoernooi: wie doet mee?
Alle scholen en BSO’s zijn uitgenodigd, maar ook de eigen CMV-teams doen mee. De scholen die wij dit jaar NIET met een clinic hebben bezocht kunnen ook meedoen. Vanaf  15.00 uur wordt een korte demonstratie gegeven over de regels van het CMV, niveau 1.

JoinVolleybalTour: opblaasbaar volleybalpretpark

Op woensdag 16 mei 2018, van 15:00 – 17:00 uur, is ook de JoinVolleybalTour aanwezig. Dat is een promotiebus met indrukwekkende opblaasbare attracties, waarmee zowel volleyballers als niet-volleyballers, naast de sporthal, allerlei volleybalmoves en skills kunnen uitproberen en testen. Hoe hard kun je smashen, hoe hoog kun je springen? Hoe goed kun je mikken met een serve, pass of set-up? Kun jij als beachvolleyballer duiken naar een bal? Natuurlijk is er ook een veld om alle moves samen in de praktijk te brengen. En voor wie zelf niet meedoet, is er op en rond de attracties veel te lezen over Nederland Volleyballand.

Alle kinderen uit Roermond en Herten (ook zij die NIET aan het toernooi deelnemen) zijn van harte welkom om hun volleyvaardigheden te testen bij de JoinVolleybalTour en/of hun team tijdens het toernooi aan te moedigen. Iedereen krijgt van ons gratis iets te drinken.

Voor opgave van teams voor het toernooi en meer informatie over deze activiteit, neem dan contact op met Frans Raeven, f.m.m.raeven@gmail.com tel: 06 23 33 42 33

Georganiseerd door VC HERO

VC HERO (VolleybalClub HErten/ROermond)

Klik hier voor een video van het CMV Scholentoernooi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *