Verslag Mixtoernooi 2018

Het is een gezellig  toernooi te noemen, er deden ongeveer 85 spelers en speelsters mee  van VC Hero  tijdens de afgelopen 3 maandagavonden resp. 28 mei,  4 en 11 juni, er werden 12 teams samengesteld uit spelers/ speelsters van de JC1, MC1, MA, dames 1-2-3-4, heren 1-2, en de recreanten alsmede de superrecreanten, er werd een leuke pot volleybal gespeeld en af en toe waren er heel lange rally’s bij, leuk om de jeugd samen met de senioren te zien spelen,  Al met al een leuk en geslaagd toernooi. Als afsluiting werd de prijsuitreiking gedaan bij Café Hendrikx ( Josje)  tot in de late uurtjes. De dames van de toernooicommissie hadden de zaakjes goed op orde en elk team mocht wel een of andere prijs in ontvangst nemen.

De uitslag was als volgt:  12 Winegummies,11 Haribo’s, 10 Snoepsleutels, 9 Spekjes, 8 Trekdropjes, 7 Apenkoppen, 6 Gummybeertjes, 5 Colaflesjes, 4 Skittels, 3 Napoleons, 2 Zure Matjes, en 1e  Jelly Beans.

Namens de toernooicommissie, alle deelnemers bedankt voor het meedoen, en mogelijk tot volgend jaar, een fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *