Toernooiverslagen CMV 17-2 en 17-3

17 maart, toernooi Grubbenvorst

Het een na laatste toernooi van het seizoen. We moeten naar Grubbenvorst en zitten in de poule met Asparagos (Grubbenvorst), S’62 (Swalmen) en VC Weert (Weert). De eerste wedstrijd was tegen Aspargos. We spelen snel, mooi en goed. Het tempo was hoog en al snel stonden we voor met 2-0. De rally’s werden langer en Aspargos kwam terug tot 2-2. Met nog 3 minuten te spelen leken we achter te komen. We hadden nog 1 speelster in het veld. Maar op wonderbaarlijke wijze hebben we toch de 3-2 gemaakt en daar bleef het ook bij. Na een pauze moesten we tegen S’62. Daar hebben we vaker tegen gespeeld, maar het is altijd spannend. In de wedstrijd kwamen we al snel op 3-0 voorsprong en dit keer gingen we door. Er werd goed samengespeeld en het draaien ging soepel. Het werd uiteindelijk vrij eenvoudig 7-0. Op naar de laatste wedstrijd tegen VC Weert. Dit was een goed team en we kwamen snel op 1-0. Vervolgens werd het 1-1 en het werd spannend. De rallys waren lang, met goed volleybal van beide kanten. We kwamen voor met 3-1 en het werd uiteindelijk 4-2. We hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn dik verdiend op de eerste plaats geëindigd. Dit was een toernooi waar we niet alleen goed volleybal hebben laten zien, maar ook goed hebben samengespeeld.

17 februari, toernooi Liesel

Het derde toernooi sinds we op N3 niveau spelen. De eerste 2 toernooien zijn we als eerste en een keer als tweede geëindigd. We zijn benieuwd wat we dit toernooi gaan doen in Liesel. We moesten vroeg vertrekken. Blijkbaar was het te vroeg voor sommige speelsters. In de eerste wedstrijd kwamen we al snel op achterstand tegen Bach, maar toen werden we wakker. We maakten gelijk en de laatste minuten werden spannend Bij vlagen was het spel erg goed, iedereen paasde de bal goed en er werd goed gevangen en ook keken we goed naar waar de tegenstander stond. Uiteindelijk werd het toch nog 3-2 voor ons en konden we ons gelijk klaarmaken voor de tweede wedstrijd.

De tweede wedstrijd moesten we tegen VC Weert. Ook hierbij kwamen we eerst achter, pas toen werden we weer wakker en kwamen we snel op 2-2. het spel werd beter en ook de verdeling in het veld was duidelijk, het pasen ging goed en uiteindelijk hebben we met 5-2 gewonnen.

Op naar de laatste wedstrijd. Nu was iedereen goed bij de les en we kwamen tegen  Bach snel op voorsprong. Toen werden we gemakzuchtig en werd er gelijk gemaakt. Met nog een aantal minuten op de klok moesten we winnen om eerste te worden. Het spel was erg mooi en spannend, zo hadden we soms nog maar 1speler in het veld en binnen een minuut hadden we weer 3 spelers in het veld. Zo ging het spel goed op en neer. Met nog 1 minuut te spelen maakten we toch de 3-2 en daar bleef het dan ook bij. Uiteindelijk de laatste wedstrijd nogmaals tegen Weert. Hier kwamen we al snel op voorsprong en die gaven we niet meer uit handen.

Deze wedstrijd werd uiteindelijk vrij eenvoudig gewonnen met 4-2.

We hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn verdiend op de eerste plaats geëindigd. Nu op naar het volgende toernooi op 17 Maart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *