post

Planten Actie

Het is weer zover de plantenactie gaat beginnen. Naast Geraniums en Petunia’s hebben we dit jaar ook Verbena’s. Hoogste tijd dat we bestellingen gaan plaatsen.

Door zoveel mogelijk planten te verkopen komen er voor de volleyvereniging middelen vrij die wij in kunnen zetten voor (extra) activiteiten. Van elke verkochte plant gaat een deel van de opbrengst naar VC HERO. Door planten te (ver-)kopen steun je dus niet alleen de vereniging maar kun je tegen een hele schappelijke prijs van € 2.10 per plant uw tuin of balkon verfraaien!!

Naast onze jeugdleden, willen wij ook onze volwassen leden vragen hun steentje aan deze actie bij te dragen. Dit kan door zelf planten te (ver-)kopen of door een bestelling te (laten) plaatsen. 

De planten kunnen worden besteld via onze website https://vchero.nl/plantenactie  

Hier kun je, je naam, adres, e-mail en gsm nummer invullen. Middels een simpel keuze menu kun je vervolgens per soort de gewenste aantallen opgeven. mocht je via of namens een jeugdlid bestellen kun je onderaan de naam van het jeugdlid invullen. Het  best verkopende jeugdlid ontvangt een mooie prijs.  

Als je besteld hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. We zullen je dan een betaalverzoek sturen per mail of via de telefoon, vandaar dat we jouw gsm nummer vragen. We willen niet meer met cashgeld gaan werken in verband met de veiligheid van de jeugdleden / leden, en ook voor jouw gemak. 

Mocht het allemaal niet lukken of heb je vragen, mail die dan naar plantenactie@vchero.nl, dan helpen we je verder. 

Bestellen kan tot zaterdag 7 mei. Uiteraard is deze informatie ook te vinden op onze website.  www.vchero.nl

Je dient de planten zelf te komen halen. Dit kan dan zaterdag 13 mei as tussen 10.00 en 13.00 uur. De locatie is de grote parkeerplaats bij sporthal Herteheym. Mochten er omstandigheden zijn dat je de planten niet zelf kan ophalen of je wilt ze aan iemand anders meegeven neem dan contact op via de mail plantenactie@vhero.nl dan kijken wij voor een oplossing. Telefonisch zijn we te bereiken onder 06-21139212 ( Mark Rovers )

Wil je ons komen helpen met klaar zetten van de planten en eventueel uitleveren, laat dit dan ons weten per mail.

Met vriendelijke groet
VC HERO