Oliebollentoernooi VC HERO

Zondag 7 januari 2018 werd het bijna jaarlijks terugkerend  Oliebollentoernooi georganiseerd door de toernooicommissie gespeeld, we mogen spreken van een succes volle opkomst, vorig jaar nog 7 teams, dit jaar een geweldige aanmelding van 16 teams, nadat alle spelers en speelsters zich goed hadden opgewarmd  werd er om even over 10.00 uur gestart met de wedstrijden.

Er werd in 4 poules gestreden om de hoogste plaatsen en na 6 speelronden was er een pauze ingelast, om de inwendige mens te versterken met heerlijke soep en broodjes, en een drankje, dit werd  aangeboden door de activiteitencommissie.

Nadat de poules opnieuw waren ingedeeld  werd er rond kwart over 12 gestart met het 2e gedeelte van het toernooi, hier waren de poules verdeeld in de teams die als 4e, 3e, 2e en 1e waren geëindigd in het 1e deel van dag, er werd stevig geknokt en er werden leuke rally’s gespeel om een goed resultaat te halen, en het ging vaak sportief hard tegen hard.

rond 13.45 waren alle wedstijden gespeeld en werd de zaal ontruimd zodat de hockey club in de zaal kon. Nadat alle zweet was weggespoeld,  werd er richting kantine getogen waar we een heerlijk glaasje champagne mochten nuttigen, rond half drie werd de uitslag bekend gemaakt, die is als volgt:

team De koekenbakkers als hekkensluiter, als 3e is geëindigd De angere Kantj, 2e Team Sillekens, en als 1e Team van Trio Penotti.

Aansluitend werd er verder gefeest onder het genot van een drankje en vele hapjes van de  jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsborrel.

Het toernooi voor het komende jaar zal worden gehouden op zondag 6 januari 2019 , hopelijk dat er dan nog meer teams mee zullen doen,  het was een gezellige geslaagde dag te noemen.

Onze voorzitter wenste alle aanwezigen een gelukkig nieuwjaar en bedankte de beide commissies voor hun werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *