nieuwe wedstrijdshirts

Beste clubleden. Eindelijk is het moment aangekomen dat we onze nieuwe wedstrijdshirts kunnen  gaan gebruiken. We willen dit 17 maart gaan doen met een bijpassend feestelijk moment in onze zaal Herteheym. We zullen zorgen dat voor elk team de juiste kleding gereed ligt, waarmee je dan ook de 17e kunt spelen. Dit geldt ook voor uitspelende teams, CMV teams, recreantenteams en vriendenteam. Gedurende de dag zullen wij zorgen voor een kleinigheid om deze mijlpaal te vieren.

Daarnaast willen we ook graag foto’s maken voor de website en voor jullie zelf natuurlijk. We hebben het volgende schema opgesteld:

  • 13:00 – 14:00, afhalen shirts voor iedereen.
  • 14:00 uur; allemaal verzamelen in de zaal met ons nieuwe shirt. We maken dan een foto met zoveel mogelijk leden erop.
  • 14:30 uur; team foto’s van MC 1, omdat zij daarna wedstrijd hebben.
  • 14:40 uur; maken team foto’s voor de overige jeugd teams.
  • 16:00 uur; foto’s maken van alle overige teams, ook de recreanten.
  • 17:00 uur; foto’s van uitspelende teams.

Na de laatste wedstrijd (zo rond 21:00 uur) zullen we nog een officieel moment met de sponsoren vieren, waarna we nog gezellig met elkaar dit heugelijke moment kunnen vieren in de kantine van Herteheym.

Daarnaast zal onze kleding leverancier ook aanwezig zijn. We kunnen in de toekomst diverse kleding bestellen op de webshop. We zullen zorgen voor een uitgebreide uitleg over hoe de website en hoe het bestellen van kleding werkt. Daarbij is er ook uitleg over de “spelregels” die er zijn bij het bestellen van kleding. Je kunt de 17e ook kleding passen zodat je de juiste maten weet als je wat wilt bestellen. Dit kan kleding zijn die je zelf wilt gebruiken, maar ook kleding die we als club ter beschikking stellen, zoals shirts voor coaches. De kleding wordt dan door de leverancier voorzien van ons logo en naar jouw eigen adres opgestuurd.

We hopen dat jullie allemaal gezellig naar de zaal komen om zo dit mijlpunt te vieren. Tot zaterdag de 17e !

Met vriendelijke groet,

VC HERO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *