Geraniumactie 2022

Het is weer zover de Geraniumactie gaat beginnen. Naast geraniums hebben we dit jaar ook Petunia’s. Hoogste tijd dat we bestellingen gaan plaatsen.

Door zoveel mogelijk planten te verkopen komen er voor de volleyvereniging middelen vrij die wij in kunnen zetten voor (extra) activiteiten. Van elke verkochte geranium gaat een deel van de opbrengst naar VC HERO. Door geraniums te (ver-)kopen steun je dus niet alleen de vereniging maar kun je tegen een hele schappelijke prijs van € 1,95 per geranium uw tuin of balkon verfraaien!!

Naast onze jeugdleden, willen wij ook onze volwassen leden vragen hun steentje aan deze actie bij te dragen. Dit kan door zelf geraniums te (ver-)kopen of door een bestelling te (laten) plaatsen.

De geraniums kunnen worden besteld via onze website https://vchero.nl/geranium-actie/

Hier kun je, je naam, adres, e-mail en gsm nummer invullen. Middels een simpel keuze menu kun je vervolgens per soort de gewenste aantallen opgeven. mocht je via of namens een jeugdlid bestellen kun je onderaan de naam van het jeugdlid invullen. Het  best verkopende jeugdlid ontvangt een mooie prijs.

Als je besteld hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. We zullen je dan een betaalverzoek sturen per mail of via de telefoon, vandaar dat we jouw gsm nummer vragen. We willen niet meer met cashgeld gaan werken in verband met de veiligheid van de jeugdleden / leden, en ook voor jouw gemak.

Mocht het allemaal niet lukken of heb je vragen, mail die dan naar geraniumactie@vhero.nl, dan helpen we je verder.

Bestellen kan tot zaterdag 24 april. Uiteraard is deze informatie ook te vinden op onze website.  https://vchero.nl/geranium-actie

Je dient de planten zelf te komen halen. Dit kan dan zaterdag 30 april as tussen 10.00 en 13.00 uur. De locatie is de grote parkeerplaats bij sporthal Herteheym. Mochten er omstandigheden zijn dat je de planten niet zelf kan ophalen of je wilt ze aan iemand anders meegeven neem dan contact op via de mail geraniumactie@vhero.nl dan kijken wij voor een oplossing. Telefonisch zijn we te bereiken onder 06-21139212 ( Mark Rovers )

Wil je ons komen helpen met klaar zetten van de planten en eventueel uitleveren, laat dit dan ons weten per mail.

Met vriendelijke groet

VC HERO