VC HERO Geraniumactie 2021

Beste leden van VC HERO,

Onzekere tijden en helaas kunnen we nu even nauwelijks volleyballen. De jeugd kan met beperkingen wel weer trainen, maar meer is ons nog niet gegund. Hopelijk komen er snel weer betere tijden en kunnen we met de lente weer met zijn allen genieten van de tuin. Daarom is het weer tijd voor onze jaarlijkse geraniumactie!!

In 2020 moesten we de geraniumactie helaas afblazen. Dit jaar willen we onze langlopende en succesvolle geraniumactie toch door laten gaan in een aangepaste vorm.

Door zoveel mogelijk planten te verkopen komen er voor de volleyvereniging middelen vrij die wij in kunnen zetten voor (extra) activiteiten. Van elke verkochte geranium gaat een deel van de opbrengst naar VC HERO. Door geraniums te (ver-)kopen steun je dus niet alleen de vereniging maar kun je tegen een hele schappelijke prijs van € 1,90 per geranium uw tuin of balkon verfraaien!!

Naast onze jeugdleden, willen wij ook onze volwassen leden vragen hun steentje aan deze actie bij te dragen. Dit kan door zelf geraniums te (ver-)kopen of door een bestelling te (laten) plaatsen.

Aangezien we nu beperkt naar buiten kunnen en langs de deuren gaan hebben we de opzet iets moeten veranderen. De geraniums kunnen worden besteld via onze website

https://vchero.nl/geranium-actie/ 

Hier kun je, je naam, adres, e-mail en gsm nummer invullen. Middels een simpel keuze menu kun je vervolgens per soort de gewenste aantallen opgeven. mocht je via een lid bestellen kun je onderaan de naam van het lid invullen. De planten worden dan via dit lid geleverd. Het  best verkopende jeugdlid ontvangt een mooie prijs.

Als je besteld hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. We zullen je dan een betaalverzoek sturen per mail of via de telefoon, vandaar dat we jouw gsm nummer vragen. We willen dit jaar niet meer met cashgeld gaan werken in verband met de veiligheid van de jeugdleden / leden, maar uiteraard ook vanwege de omstandigheden nu.

Mocht het allemaal niet lukken of heb je vragen, mail die dan naar geraniumactie@vhero.nl , dan helpen we je verder.

Bestellen kan tot zaterdag 24 april. Uiteraard is deze informatie ook te vinden op onze website.  www.vchero.nl

Bij leden die 50 of meer geraniums hebben verkocht/gekocht, worden de planten thuis bezorgd op zaterdag 1 mei  a.s.. De leden, die minder dan 50 geraniums hebben verkocht, kunnen deze afhalen bij de sporthal op de parkeerplaats op zaterdag  1  mei  a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur.  Wij zijn hier met een aantal leden  aanwezig. Telefonisch zijn we te bereiken onder 06-21139212 ( Mark Rovers )

Mensen die willen helpen op 1 mei met uitleveren van de geraniums graag melden bij Mark Rovers via geraniumactie@vchero.nl

 

 

 

 

 

One thought on “VC HERO Geraniumactie 2021

  1. Hallo,
    Sorry voor de late reactie, mijn eerder bericht werd niet verzonden.
    Ik wil me opgeven voor het helpen met de geraniumactie.
    Nadere informatie hoor ik nog wel.
    Groetjes, Nico Withoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *