Nieuwe coronamaatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) gisteren een nieuwsbericht op de website gepubliceerd waar wij graag jullie aandacht voor vragen. Ook heeft NOC*NSF het protocol verantwoord sporten geüpdatet (versie 6 november) en is de FAQ op deze site bijgewerkt. Als VC HERO volgen wij de richtlijnen in zijn geheel op.

Voor de volledigheid vermelden we hier dat het coronatoegangsbewijs voor zowel de zaal, de kleedkamers, de kantine, de gangen alsook voor de tribune geldt voor spelers en publiek van 18 jaar en ouder.

Een mondkapje is niet verplicht op plekken waar je een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Daarom is er in de sporthal dus geen mondkapjesplicht.

Als organiserende vereniging zullen wij bij trainingen, thuiswedstrijden en toernooien dus zowel onze gasten (spelers en publiek) als onze eigen spelers en publiek moeten controleren op het hebben van een geldig coronatoegangsbewijs.

We raden iedereen (spelers, ouders, scheidsrechters en tellers) aan om de avond voorafgaand aan hun aangewezen wedstrijd hun mailbox en de Nevobo app nog te checken om na te gaan of er mogelijk nog wijzigingen/afmeldingen zijn doorgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *